En snabb, fluffig cheesecake med 3 ingredienser. Ania Starmachs recept kommer att göra det för alla

av Luca

Vill du servera en lätt, krämig och fluffig cheesecake till de kommande helgerna? Du kan hitta massor av recept på Internet och i kokböcker, men ibland tar det lång tid att förbereda en bakad vara. Med Anna Starmach gör du denna tårta på ett ögonblick. Det här receptet är så enkelt att även en nybörjare på konditori kommer att lyckas.

Ingredienser till cheesecake från Ania Starmachs recept

Till Från Ania Starmachs recept använder vi Philadelphiaost. Denna krämiga keso används i New York cheesecakes. Den kan vara för dyr för vissa, så ersätt den framgångsrikt med ost, t.ex. Your Taste, Latin eller My Favorite.

Vilka ingredienser behöver vi för att göra en cheesecake från Ania Starmachs recept? Här är den exakta listan:

  • 4 ägg;
  • 160 g Philadelphiaost;
  • 160 g vit choklad;
  • Valfritt: strösocker, fruktglasyr eller frukt för dekoration.

Ania Starmachs recept på cheesecake

För denna cheesecake behöver vi en form med en diameter på 18 cm. Vi rekommenderar att du smörjer den med smör och klistrar en remsa bakplåtspapper på sidorna.

Till att börja med bryter vi den vita chokladen i mindre bitaroch smälter sedan i ett vattenbad. Efter att den har svalnat något blandar vi den med ost.

I nästa steg separerar du äggulorna från vitorna. Blanda äggulorna med choklad-ostblandningen och vispa vitorna till ett fluffigt skum och endast i denna form tillsätt dem till helheten.

Således förberedd, häll degen i formen och lägg den på bakplåten, på vilken vi häller ett glas vatten i förväg eller slänger i några isbitar.

Baka cheesecaken i 15 minuter i en ugn som förvärmts till 170 grader. Efter denna tid, sänk temperaturen till 160 grader och låt kakan stå i ytterligare 20 minuter.

Efter att den bakade produkten har svalnat kan vi pudra den med pulveriserat socker, belägga den med fruktglasyr eller dekorera den med frukt.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar